23:45: Біографія гурту

R&B-колектив «23:45» набув популярності у 2009 році. Нагадаємо, що саме тоді відбулася презентація композиції "Я буду". Через рік хлопці вже тримали в руках дві престижні нагороди, а саме – «Золотий грамофон» та «Бог ефіру – 2010».

оголошення
23:45: Біографія гурту
23:45: Біографія гурту

Дітям за досить короткий період вдалося знайти свою аудиторію. Цікаво, що з моменту презентації супер-хіта пройшло більше 10 років, але композиція «Я буду» залишається такою ж популярною, впізнаваною і до болю коханою.

Історія створення та склад групи

Історія створення колективу бере свій початок у 2006 році. Біля витоків створення команди стоять талановиті музиканти – Георгій Юханов та Григорій Богачов. Діти познайомилися ще в школі. Хлопці зловили себе на загальних музичних уподобаннях, а пізніше почали записувати треки в стилі R&B. На початку творчого шляху музиканти записували пісні на дешевому комп'ютері та мікрофоні.

Звичайно, Юханов і Богачов хотіли визнання своєї творчості. Дебютні композиції вони завантажили на різні музичні майданчики і чекали на диво. Одного разу їм посміхнувся успіх. Колектив запросили виступати у скейтпарку «Адреналін».

Пропозиція виступити на майданчику стала для дуету великою несподіванкою. Організатори заходу поставили хлопцям умову – щонайменше 40 хвилинний виступ, у той час, як репертуар дуету складався всього з 4 треків.

Цей захід зібрав понад три тисячі глядачів. Юханов та Богачов, які з юнацьких років відрізнялися креативним та нестандартним мисленням, презентували глядачам 4 композиції. Між співом музиканти розважали публіку кумедними конкурсами. Їм удалося розтягнути шоу на 40 хвилин. Діти ідеально впоралися з поставленим завданням.

Цей виступ значно розширив кругозір хлопців та дівчат. Вони зрозуміли, що настав час виходити на новий рівень. Музиканти записалися до кількох звукозаписних студій. Якийсь час вони оберталися в R&B-тусовці, а також проводили концерти в андеграундних клубах. Перші треки дуету не можна назвати «легкими». До «легкості» вони дійшли дещо пізніше.

Переломний момент

Не обійшлось і без переломних моментів. Якось Георгію надійшло замовлення на верстку обкладинки лонгплею для співака, якого продюсував Олег Миронов. Музикант вирішив, що безглуздо не скористатися ситуацією. Він запропонував продюсеру прослухати дебютні треки "23:45".

Менеджеру сподобалися роботи дуету. Він побачив у музикантах перспективну групу і запропонував підписати артистам контракт. Розуміючи, що самі вони плисти не зможуть, Григорій і Георгій погодилися працювати під керівництвом продюсера.

У цей же час продюсер колективу, вирішив розбавити чоловічий вокал, жіночим. У різний час у групі співало 3 Анни: Кириллова, Боронина і Климова. Співпраця з дівчатами виявилася недовгою. Хтось взявся за сольну кар'єру, а хтось залишив колектив із особистих причин.

23:45: Біографія гурту
23:45: Біографія гурту

У 2012 році поповнила склад чергова дівчина на ім'я Ганна. Мозкова (нова солістка) публіці відома під творчим псевдонімом Ashley. У цьому складі хлопці працюють до сьогодні.

Творчий шлях та музика 23:45

Діти розраховували на те, що після презентації дебютного синглу «У світі жінок» – вони набудуть популярності. Проте дива не сталося. Трек пройшов повз меломани. Тільки в 2009 році музиканти набули популярності. Саме тоді «23:45» за участю співачки Лоєї та гурту «5ivesta family» презентували композицію «Я буду». Протягом трьох місяців представлена ​​пісня займала верхній рядок музичних хіт-парадів.

Крім того, музичний твір «Я буду» посів 4-е місце в рейтингу синглів, що найбільш завантажуються в РФ, а як рінгбектон удостоївся, так званого, платинового статусу. Таким чином хлопці опинилися на вершині музичного олімпу.

Через рік музиканти з 23:45 вирішили ще раз попрацювати з колективом 5ivesta family. Знаменитості презентували відеокліп "Кохання без обману". На цьому співпраця «23:45» із «5ivesta family» закінчилася. Справа в тому, що у колі шанувальників почалася справжня плутанина. Багато хто сприймав дві абсолютно різні команди, як спільну групу.

У тому ж 2010 музиканти презентували ще кілька композицій. Йдеться про треки «Роки летять» та «Друг без друга». На перелічені треки учасники групи записали відеокліпи.

У наступні роки музиканти активно продовжували працювати. Нерідко вони вступали в цікаві колаборації з іншими представниками російського шоу-бізнесу. У 2001 році на трек "Пусті слова" (за участю Sound Hackers) був записаний відеокліп.

За рік до команди влилася нова вокалістка. Йдеться про Анну Ashley. Одночасно з цією подією хлопці презентували шанувальникам своєї творчості нову концертну програму. Але, виявилось, це була не остання новина від гурту. Нарешті вони оголосили про запис повноцінного лонгплею. Нагадаємо, що до 2013 року вони обмежувалися випуском сингів. Мовчання перервалося прем'єрою платівки «Новий час».

23:45: Біографія гурту
23:45: Біографія гурту

Незвичайне виконання

Наступний рік відзначився низкою музичних експериментів. Чого тільки варта презентація рімейку популярної композиції «Самоцвітів» – «Все, що в житті є в мене». Шанувальники творчості російського колективу досить тепло зустріли музичну новинку, чого не можна сказати про експертів.

2015 року відбулася презентація нового синглу колективу. Йдеться про композицію «Антидепресанти». Представлений трек цікавий насамперед тим, що провідні куплети дісталися вокалістці Ані. До 2015 року її голос було чути лише на приспівах. Представлена ​​пісня розповіла меломанам про нещасливе кохання. Ліричний трек на "ура" зустріли шанувальники.

За презентацією цього треку був вихід композиції «Виходь за мене». А далі учасники колективу цілих три роки мучили шанувальників мовчанням. Вони займалися різними проектами, тоді як їхній репертуар мовчав.

Цікаві факти про колектив

  1. Композицію «Кохання без обману» гурт написав спеціально для кінострічки Тимура Бекмамбетова «Ялинки».
  2. За словами Ashley, найдорожчий подарунок, який їй намагалися вручити, - шикарний транспортний засіб від заможного «фаната». Дівчина від подарунку віддала перевагу відмовитися.
  3. Григорій Богачов (Grin), грає на фортепіано та валторні.
  4. Георгій Юханов (сценічне ім'я DMC Style) раніше був діджеєм.

23:45 у цей час

У першій половині 2019 року стало відомо, що музиканти записали новий трек. Артисти підтвердили інформацію на офіційних сторінках у соцмережах. Незабаром відбулася презентація композиції "Дайкірі". Електронно танцювальна пісня припала до смаку багатьом шанувальникам «23:45».

За останніми новинами гурту можна стежити на офіційній сторінці «ВКонтакті». Там вони спілкуються із шанувальниками, викладають фото та відео з концертів. Є команда і офіційний сайт.

оголошення

Подейкують, що музиканти впритул працюють над другим студійним альбомом. Але дата релізу для шанувальників залишається загадкою. Сьогодні колектив радує шанувальників живими виступами на корпоративах та музичних заходах.

наступне повідомлення
Henry Mancini (Генрі Манчіні): Біографія композитора
Пн Бер 8 , 2021
Henry Mancini – один із найвідоміших композиторів 20-го століття. Маестро понад 100 разів номінували на здобуття престижних нагород у галузі музики та кінематографу. Якщо розповісти про Генрі у цифрах, то вийде таке: Він написав музику до 500 кінострічок та серіалів. Його дискографія складається із 90 платівок. Композитор отримав 4 […]
Henry Mancini (Генрі Манчіні): Біографія композитора